zondag 8 maart 2009

Het Batibouw-avontuur

Jihaa!!!

We hebben Batibouw overleefd :) Vorige zaterdag nen helen dag, en dit weekend zowel zaterdag als zondag nen helen dag, dus ja, 3 volle dagen info verzameld. We hebben toch wel een aantal beslissigen genomen, en over een aantal zaken gewikt, gewogen, en soms nog wat uitgesteld, maar soms ook getekend. Veel geld opgedaan, dat wel! Dit is het eindresultaat:

We hebben ne knoop doorgehakt voor de verwarming. Beneden komt er vloerverwarming, en boven radiators. En we gaan in zee met Brioterm. We gaan den held uithangen en we gaan dit grotendeels zelf ineensteken.

Dan hebben we een keuken keuze gemaakt in het ruime gamma van keukens. De gelukkigen zijn ILWA keukens. Een voorproefje:



We hebben nog geen keuze gemaakt qua toestellen. Vermoedelijk gaan we voor een fornuis van Boretti. Maar voor de rest zijn we er nog ni helemaal uit. Wel alle mogelijke boekskes met alle toestellen om van te dromen, en sommige waar je nog nooit van gehoord had. Ne stoomoven was blijkbaar de hit van batibouw, maar is waarschijnlijk ook iets dat buiten het budget gaat vallen.

En tenslotte hebben onze deuren gekozen. De goedkoopste deuren van heel batibouw waarschijnlijk, maar het zijn toch nog schone deuren, gewoon witte. Voor living gaan we een glazen deur plaatsen.

Wat hebben we nog interessant gespot:
- nen schonen trap, maar ietske boven budget voor ons :)
- ongelooflijk veel waterontharders in alle maten en gewichten, maar genen knoop doorgehakt.
- badkamermeubels, we hebben een schoon meubel gezien, maar dan een zorg voor volgende week. Voor ons bad en douche krijgen we er voorlopig nog kop nog staart aan.
- onze chapewerken zal ook nen knoop zijn voor volgende week
- we hebben ook nog een aantal leuke tegels gezien, maar het geld was op voor deze week :). Nog een zorg voor binnenkort dus, pffff.

VoilĂ , das eigenlijk alles
Groetjes van 2 vermoeide batibouwers!

Pieter en Kirsten

2 opmerkingen:

Moosability zei

Wow, ferme keuken! Met een bos bij en al ;)

Gwen zei

wat een mooie keuken
echt wel mijn smaak :-)
en de trap wordt naar't schijnt ook een mooie trap?
bij ons thuis is er ook een mini-toonzaal voor :-p

succes met jullie keuzes dit weekend!