woensdag 4 maart 2009

Batibouw, zolder en begin gevelsteen en isolatie

Helaba,

Hier zijn we weer met meer foto's. We zijn weer een weekje verder en er is toch weer heel wat gebeurd. Zaterdag hebben we een uitstap gemaakt naar batibouw. Voor diegenen die da wa kennen, die beurs heeft 12 verschillende zalen. En wij zijn er in geslaagd om bijna 3 zalen te doen op enen dag. Bij deze weten we ook ineens wa doen volgend weekend. :)

We hebben voornamelijk onze tijd doorgebracht in de zaal van keukens. Daar moeten we zaterdag zeker nog is gaan piepen. Maar we zouden zeker nog graag info winnen over badkamers, vloeren, tegels, evt trappen, sanitair algemeen, etc. Eventueel nog de verwarming en de chape bevestigen.

Soit genoeg gezeverd over achter de schermen. Hoe staat het op de werf. Awel, van't weekend zijn we tussen de soep en de pattatten toch ook daar is gaan piepen. Toen hadden ze net de welfsels gelegd, maandag is er daar dan beton op gegoten.



Den dinsdag zijn de de muurtjes van de zolder beginnen metsen, en woensdag zijn ze al een aardig eindje opgeschoten.



We denken eraan om nen trap te zetten, want dit lijkt me niet meteen een permanente manier :)



En vandaag zijn ze dan begonnen met de eerste isolatie en de buitensteen. Dus speciaal voor Frank foto's van onze zwarte steen. :)





Voor de geinteresseerden: Qua isolatie hebben we in de muren gekozen voor ne recticel van 8cm.

Voila, dat was het weer. Als ge ons zoekt van't weekend, we zitten op batibouw! :)

Groetjes,

Kirsten en Pieter

2 opmerkingen:

Moosability zei

zalige zwarte steen mannen. dat meen ik

Gwen zei

eeeeeeel mooie zwarte steen!
ge hebt goeie smaak!
:-p